Seinäjoen taiteilijaseura

Kuvaus

Seinäjoen taiteilijaseuran kotisivu, josta löytyy ammatikseen kuvataidetta harjoittavien taiteilijoiden henkilötietoja ja näytteitä teoksista. Sivuilta löytyy myös tietoa yhdistyksen toiminnasta, taidelainaamosta, taidekokoelmasta ja historiasta.
Seinäjoen taiteilijaseuran jäsenet: Herrala, Minna; Kantokorpi, Janne; Kantokorpi, Voitto; Kari, Seppo; Keturi, Alpo; Koivisto, Petra; Laasonen, Tiina; Liimakka, Raine; Malkamo, Liisa; Mäki-Tuuri, Heikki; Niemi, Anne Niemi; Ojanen, Juhani, Polari, Tarja; Peltoniemi, Hannu; Rossi, Anne; Särkkä, Marja; Tanninen, Seppo J.; Ylinen, Riitta; Äärynen, Liisa

Julkaisija

Viittaus

Seinäjoen kaupunki/Tietohallinto & Mainostoimisto ArtTime. Seinäjoen taiteilijaseura. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.