Wanhan ajan urheilukilpailut Haalin kentällä 4.8.2004 klo 18

Kuvaus

Wanhan ajan kisoissa ajatuksena oli kisata vanhoissa urheilulajeissa. Mukana kisoissa oli runsaasti eri lajien huippu-urheilijoita. Kisojen lajeina olivat kolmiottelu, keihäänheitto tuolista istuma-asennosta, paininäytös ja nuorisoviesti. Kolmiotteluun kuuluivat 60 m juoksu, vauhditon pituushyppy ja kuulantyöntö molemmilla käsillä. Keihästä heitettiin pyörätuolista, jota käytetään parakisoissa. Paininäytös esitettiin kentälle viedyllä matolla yleisön edessä. Nuorisoviestissä lajina oli ruotsalaisviesti, jossa osuudet olivat 100 m, 200 m, 300 m ja 400 m. Artikkelissa on runsaasti kuvia kisoista.

Tekijä

Julkaisija

Julkistamisajankohta

Alanimeke

Nopeammin, voimakkaammin, korkeammalle - nautinnolla!

YKL

YKL-kuvaus

Lehden numero

41

Sivunumerot

80-83

Porstua-luokka

Viittaus

Kujala, Juhani. Wanhan ajan urheilukilpailut Haalin kentällä 4.8.2004 klo 18. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.4.2024.