Yleiskuva keskustasta ilmasta 1950-luvun alusta

Kuvaus

Ilmakuva pohjoista päin keskustan alueesta 1950-luvun alkupuolelta. Edessä Hautasen talo. Siitä ylöspäin Puskantien pohjoispuolen rakennukset Auto-Koivisto ja sen korjaamo, tyttölyseon rakennukset ja Takalan perikunnan taloryhmä. Puskantien eteläpuolen rakennukset Vanha apteekki, Seinäjoen Klubi, entinen Viitasen liiketalo, Seinäjoen kirjakauppa, Luhdan kultasepänliike, Husqvarnan liike, valokuvaaja Niilo Istan talo ja Etelä-Pohjanmaan tuberkuloosipiirin talo. Puskantien ja Keskuskadun välissä Seinäjoen Osuuskauppa, Laurilan talot, linja-autoasema, Kukkakauppa Viola, Uimolan kultasepänliike, Seinäjoen Seudun Osuuskassa ja Seinäjoen Osuuskauppa. Vasemmalla ylhäällä asema-alue. Taustalla vasemmalla näkyy Valtion viljavarasto.Mustavalkoinen.
Kuvanumero. 4285, Kokoelma: Seinäjoen maakuntakokoelma.

Yleiskuva keskustasta ilmasta 1950-luvun alusta. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.