Kaupunkiiliiton ansiomerkit 1956

Kuvaus

Seinäjoen kauppalan 25-vuotisjuhlassa 19.5.1956 jaettiin kaupunkiliiton ansiomerkit 23:lle henkilölle. Merkin saajat seisovat kolmessa rivissä merkki rintapielessä ja kunniakirja kädessä. Ensimmäisessä rivissä vasemmalta lukien kätilö Ave Riihimäki, ylihoitaja Martta Ala-Lahti, opettaja Aino Vaaranmäki, opettaja Matti Kankaanpää, opettaja Elina Tiitinen, opettaja Herman Maunula, opettaja Hilja Lehto, terveystarkastaja Jaakko Kuntsi, diakonissa Liina Torikka, isännöitsijä Juho Korpikoski ja autonkuljettaja Yrjö Lehto. Toisessa rivissä opettaja Kerttu Ala-Kulju, opettaja Mikko Koivusalo, opettaja Hilja Lehtosaari, opettaja Katri Koivusalo, terveyssisar Aili Erkkilä ja työnjohtaja Arvo Renko. Kolmannessa rivissä piiritarkastaja Viljo Vuorinen, tohtori M.I.Kantele, johtaja Lauri Koivisto, liikkeenharjoittaja Rikhard Paloniemi ja vaihdemiesten esimies Juho Linna. Mustavalkoinen.

Kaupunkiiliiton ansiomerkit 1956. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 16.4.2024.