Tuurilaisten kruunuhäät Helsingin messuhallissa vuonna 1946

Kuvaus

Mukana olleen Sylvi Vuorelan (os. Korpinen) muistiinpanot matkasta. Tekstin löytänyt ja käsialakirjoituksen tulkinnut poikansa Teuvo Vuorela. Julkaistavaksi muokannut Malla Kamkeris.
Kuvaus matkan ennakkojärjestelyistä, majoituksesta ja tapahtumista Helsingissä. Hääkulkue Suurtorilta häätaloon, ohjelmaa ja päivälliset. Juttuun sisältyy valokuva Kruunuhäät Tuurissa 18.8.1946, samaa hääväkeä. Lisäksi kuva alkuperäistekstistä sekä lehti-ilmoitus ja lehtileike. Kuva Sylvi Vuorelasta lottapuvussa. Aukeamakuvituksena Tuurinkylän emäntiä häiden valmistelupuuhissa, sahtia tekemässä

Muu tekijä

Vuorela, Teuvo
Kamkeris, Malla
Lumiala, Pirkko
Saarinen, Pentti

Julkistamisajankohta

Alanimeke

Messuhallin hääreissu akkojen näkökulmasta

Lehden numero

63

Sivunumerot

30-34

Viittaus

Vuorela, Sylvi & Korpinen, Sylvi . Tuurilaisten kruunuhäät Helsingin messuhallissa vuonna 1946. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.