Kauppalan henkilökuntaa 1957

Kuvaus

Seinäjoen kauppalan virastotalon portailla on kauppalan henkilökuntaa vuonna 1957. Ylärivissä vasemmalta lukien rakennustarkastaja Kalevi Rohunen, sähkölaitoksen johtaja Jussi Jääskeläinen, toimistovirkailija Toini Rintanen, sähkölaitoksen insinööri Veikko Puutonen, kauppalaninsinööri Lasse Manninen, kauppalanjohtaja Olavi Piha ja kauppalansihteeri Reino Hautala. Keskellä vasemmalta lukien toimistovirkailija Orvokki Venna, toimistovirkailija Aili Koivuoja, toimistovirkailija Eila Simúla, toimistovirkailija Eeva Vuorela, myöhemmin Vuorenmaa, toimistovirkailija Liisa Inna, kirjanpitäjä Helmi Silvamaa, kauppalangeodeetti Matti Jalkanen ja piiriasiamies Pentti Tenkula. Eturivissä vasemmmalta lukien toimistovirkailijat Salme Siltanen, Asta Jossfolk, Helvi Itämö ja Helena Pouttu. Mustavalkoinen.

Kauppalan henkilökuntaa 1957. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 16.4.2024.