Sydänmaan kesäsiirtolassa 1972

Kuvaus

Sydänmaan kesäsiirtolan kuistilla ja portailla istuu ja seisoo kaupungin sosiaalitoimen työntekijöitä ja sosiaalilautakunnan jäseniä yhteensä 17 henkilöä 17.8.1972. Eturivi vasemmalta lukien sos.ltk:n jäsen Martti Kukkonen, sos.ltk:n jäsen Sylvia Mäenpää, sos.tarkk. Liisa Inna, harjoittelija Inkeri Ala-Vannesluoma, sos.ltk:n puh.joht. Leo Ojanperä, sos.ltk:n jäsenet Raili Mäkelä ja Jussi Mäkelä. Keskirivi vasemmalta toim.virk. Salme Nevala, sos.ltk:n varajäsen Aaro Rissa ja sos.ltk:n jäsen Jouko Saari. Takarivi vasemmalta kesälomitt. Seija Lahti, sos.tarkk. Leo Norja, sos.johtaja Pentti Iitiä, sos.ltk:n jäsen Helge Haukilehto, sos.sihteeri Aune Luoma, sos.ltk:n jäsen Reijo Heikkilä ja Luther-opiston harjoittelija Anja Mahlberg. Mustavalkoinen.

Sydänmaan kesäsiirtolassa 1972. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.