Kirkkokuoro 1942

Kuvaus

Seinäjoen kirkkokuoro yhdeksän miestä ja 20 naista vuonna 1942. Kuoro perustettiin 3.9.1925 ja sitä johti vuoteen 1944 asti Oskari Itävaara. Edessä istuu keskellä kuoronjohtaja Oskari Itävaara. Eturivissä istuvat myös vasemmalta lukien Hilda Hakkarainen, Aino Vaaranmäki, Helmi Huotari, Ida Lukkarinen, Emmi Kiviniemi, Aino Huotari, Helmi Hämäläinen ja Lea Hautamäki. Keskellä seisovat vasemmalta lukien Vieno Toukonen, Tyyne Sytelä, Aili Karjala, Maija Luoto, Lilli Vire, Anna Vuorinen, Aino Richt, Elli Pohjola, Selma Lähdesmäki, Kaisa Aulijärvi. Lahja Koivisto ja Bertta Laukka. Takana seisovat Mikko Tervala, Lauri Vire, Jaakko Luhtanen, Urho Toivonen, Väinö Richt, Viljo Hellevaara, Kalle Kiviniemi, Kosti Härmä ja Juho Alanko. Mustavalkoinen.

Kirkkokuoro 1942. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.