Selaa aineistoja (yhteensä 1268)

  • Aihe on tarkasti "yritykset"

Vuonna 2018 Ruma Vallesmanni -arvonimen saanut Kirsti Karppinen kertoo artikkelissa Kauhavasta sekä Lankava Oy -yrityksen historiasta.

Artikkelissa kerrotaan kahden härmäläisen yrittäjäsuvun, Kamajan ja Välikankaan, julkaistuista yrityshistoriikeista. Artikkelissa esitellyt teokset ovat Jaana Luttisen "Raappahousuista potilasvaatteisiin" (2020) sekä Jari Kurkisen "Jari Välikangas…

Alahärmän yrittäjät valitsivat v. 2021 vuoden yrittäjäksi teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistuneen Alahärmän Konemaalaus Oy:n.

Artikkelissa kerrotaan Alahärmän vuoden 2020 yritykseksi valitusta Suomen Maa-Autot Oy:stä.

Artikkeli kertoo Aino ja Arvid Mäkelän ensimmäisen lapsen Aimon elämäntaipaleesta sekä Töysän Kenkätehdas Oy:n synnystä. Yritys on toiminut myös nimillä Töysän Lapikasteollisuus, Aino Mäkelä tai A. Mäkelä sekä Töysän Lapikas Oy. Aimo Mäkelä toimi…

Artikkelissa kerrotaan Seinäjoen kahviloiden historiasta. Kahviloiden perustamislupia haettiin runsaasti 1920-luvulla Seinäjoen pitäjässä. Anomuksia hyväksyttiin, mutta myös hylättiin paljon.

Kerrotaan Töysän yrittäjien perustamisesta, ja asiaan liittyvistä asioista.

Kerrotaan kesällä 2018 toteutetusta kahvilatoiminnasta Hakojärvellä.

Hakojärveläisen perustama lankakauppa ja siitä tietoa haastatteluna.

Hakojärveläisen aloittamasta kahvilasta Pikku Amerikka, on pieni kirjoitus tehty.

Tutkimusjohtaja Riukulehdon julkaisu yritysten "kotiseudusta".

Artikkeli kertoo Tankki Oy:n syntyhistorian

Veneskosken Tehtaat Oy perustettiin 1924 Nurmon Veneskoskelle. Yhtiö harjoitti naula- ja puunjalostusteollisuutta. Kirjoituksessa selitetään tarkoin naulojen valmistusprosessi.

Artikkelissa kerrataan kouralaisen ESLAn eli E.S.Lahtinen Oy:n historiaa. Kirjoittaja on yrityksen perustajan tytär. Mukana valokuvia: Lahtisen pajan väkeä 1960-luvun alussa, todistus pätevyydestä koneenkäyttäjätoimen harjoittamiseen (1918),…

Raffaello's on Suomen ensimmäinen kansainvälinen taidegalleria ja grilliravintola. Se avattiin lokakuussa 1999. Sen omistavat Anne-Mari ja Matti Hällfors.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Ylihärmän kotiseutuyhdistys yhteistyössä Aisaparin kanssa järjesti teemapäivän joka tarjosi osallistujille mahdollisuuden tutustua ylihärmäläisen aatemaailman kulmakiviin. Esiteltiin myös Aisaparin Kylille-hankkeeseen laatiman ja Ylihärmän…

Farmatoosin pyrkii kehittämään tuotteitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Työntekijät ovat sitoutuneita yritykseen ja kaikki ymmärtävät, että raha tulee vain tyytyväisten asiakkaiden kautta.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Ylihärmän Vesiluomalla on pieni mökkikylä pienen lammen rannalla.Mökkejä vuokrataan ja tarjolla on myös monenlaisia aktiviteetteja.

Pellonpajan perustaminen. Yrityksen nimi on muuttunut Pellon Group Oy:ksi ja se on uudistunut ja laajentunut. Yritys aloitti tekemällä sikalakalusteita. Pian tuotanto laajeni automaattisiin lannanpoistolaitteisiin ja täysautomaattisiin sikaloihin.…

MSK Group ja tytäryhtiöt. Maaseudun Koneen tarina.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Ylihärmän teollisuuden menstystarina

Reikälevy täytti helmikuussa 40 vuotta. 40-vuotisjuhlissa keskuskauppakamarin edustajat luovuttivat, pitkään yritystä palvelleille, työntekijöille ansiomerkit.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Esitellään liikekeskus Härmän Sepän neljän energisen naisyrittäjän tarjontaa ja palveluja

Suupohjan Sanomissa alunperin 4.7.2003 ilmestynyt artikkeli, jossa kerrotaan Satu Niemenmaan perustamasta yrityksestä.

Artikkeli kertoo Isojoen lämpö Oy:n historiasta

Isojoen yrittäjät valitsi Vuoden yrittäjän 24. kerran.

Artikkelissa valokuva Aira Järvikankaasta omakotitalonsa työpajassa.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2