Selaa aineistoja (yhteensä 43)

  • Aihe on tarkasti "peruskoulu"

Kuvaus Alavuden perusopetuksen järjestämästä kerhotoiminnasta, vuodesta 2008 alkaen. Ensimmäisenä Kirkkomännikön koulun kieli- ja tanssikerhot. Artikkelin lisänä oppilaiden lyhyitä kokemuksia kerhotoiminnasta.

Kasvatustieteiden ja filosofian maisteri, Ari Holkon pitämä juhlapuhe Töysä-päivien pääjuhlassa, Töysän Ns:lla. Aiheena koulu ja kansanopetus Töysässä.
Kaksi valokuvaa Pentti Hautala.

Muistokirjotus Töysän peruskoulun yläasteen pitkäaikaisesta lehtorista; työura, harrastukset ja luottamustehtävät

Kouluhallituksen entisen pääjohtajan, professori Erkki Ahon muistikuvia liittyen peruskoulu-uudistukseen 1960-luvun lopulla; Töysän kokeiluperuskoulu oli toinen pilotti

Työtoverien ja ystävien muistokirjoitus Töysän kirkonkylän koulun pitkäaikaisesta opettajasta

Töysän kunnallisessa kokeiluperuskoulussa vuonna 1969 opiskelleiden tapaaminen.Luokkakuva ja nimet vuodelta -69 sekä tapaamiseen osallistuneiden kuva ja nimet.

Avainsanat:

Pekka Kakkurin koulumuistoja on julkaistu aikaisemmin Koulumuistojen kirjoissa. Näistä kirjoista on aineistoa valikoitu ja lyhennetty tätä juttua varten.

Muutamien Töysässä peruskoulunsa 1977-86 käyneiden muistelmia kouluajoista sekä nykyiset kuulumiset

Kokeilukeskikoulun ent. rehtorin muistelmia koulun rakentamisen ja kokeilun alkuajoilta

Ensimmäisen kappaleen kirjoittaja Markus Mähönen, muut kirjoittanut U.H. Juhlan ohjelma. Sankarilaatan paljastus. Hakojärven sankarivainajien nimet. Koulun rakentajat ja koulumuistoja (U.H.)

Artikkeli Töysän kokeilukeskikoulun muuttumisesta kokeiluperuskouluksi syksyllä 1968

Yhteinäiskoulu-uudistuksen myötä Töysässä ryhdyttiin rakentamaan uutta koulurakennusta - suunnittelu- ja rakennusvaiheita.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2