Selaa aineistoja (yhteensä 165)

  • Aihe on tarkasti "laulajat"

Kirjoittaja pohtii Seinäjoen tangomarkkinoiden uudistumiskykyä ja tapahtuman menestykseen vaikuttavia tekijöitä. Kuvassa Kuninkaalliset kimpassa tv-ohjelman artisteja vuodelta 2020.

Valokuva ja lyhyt teksti. Vuosituhannen viimeinen Kulttuurikello ojennettiin itsenäisyyspäivän juhlassa kouralaiselle muusikolle, laulaja Mauri Vähäkoskelle.

Pohjalaiset musiikintekijät -sivusto on hakemisto pohjalaisista säveltäjistä ja musiikin esittäjistä. Hakemistoon on koottu tietoa eri musiikkilajien esittäjistä ja säveltäjistä Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan maakuntakirjastojen alueelta.…

Lontoon suurlähettiläs Pertti Salolainen kutsui nurmolais-seinäjokelaisen Junki-kvartetin juhlavastaanotolle kesällä 2003. Artikkelissa kuvataan kvartetin Lontoon-matkaa. Valokuvassa kvartetti lahjoittaa isännilleen mm. pohjalaiset helavyöt.

Oiva Soinista kehittyi aikanaan yksi maamme parhaita oopperalaulajia. Hän opiskeli laulua Suomessa ja ulkomailla. Oiva Soini esiintyi vuosikymmenien ajan monissa kymmenissä oopperaosissa Suomessa ja eri maissa. Hänen sukunsa oli kotoisin Alavudelta…

Artikkelissa valokuva Ahti Aintilasta.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2