Selaa aineistoja (yhteensä 144)

  • Aihe on tarkasti "kerhot"

Kuvaus Alavuden perusopetuksen järjestämästä kerhotoiminnasta, vuodesta 2008 alkaen. Ensimmäisenä Kirkkomännikön koulun kieli- ja tanssikerhot. Artikkelin lisänä oppilaiden lyhyitä kokemuksia kerhotoiminnasta.

Tekstissä kerrotaan Lasten liike -toiminnasta, johon saatiin Olympiakomitean myöntämä avustus Nurmon Jymyn seuralle. Toiminnan pilottina on toiminut Hyllykallion koulu ja sen tarkoituksena on tutustuttaa lapsia moneen eri lajiin.

Jutussa kerrotaan Seinäjoen lennokkikerho RC-AirClubin toiminnasta ja sen järjestämistä radio-ohjattavien malli- ja taitolennokkien SM-osakilpailuista.

Artikkeli vuodesta 1974 Lapualla toimineesta matkailukerhosta. Myös valokuva kerhon järjestämän opaskurssin osallistujista ja ohjaajista.

Valokuvakavalkadi eri tapahtumista vuoden ajalta

Pakina sikatalouteen liittyvän kerhon perustamisesta.

Kouran Kultaisen iän kerhossa on paljon taitoa ja osaamista. Eeva Ritari ja Kaisu Mahlamäki pitivät yhteisnäyttelyn lokakuussa 2009 liikuntahallin kahviossa. Myös muiden harrastajien taidetta on ollut näytteillä.

Kouran kultaisen iän kerholaiset vierailivat Nurmon vanhainkodilla 24.10.1996.

Artikkeli on muistokirjoitus Ainolle [Salopihlaja]. Aino oli kultaiseniän kerhon aktiiveja Isojoella.

Artikkelissa kerrotaan seurakunnan naistenkerhosta, joka kokoontuu kerran viikossa ja jossa tehdään yhdessä käsitöitä.

Kirjoittaja, vuonna 1955 kolmannella luokalla oleva oppilas, on kirjoittanut kerhon pikkujoulusta. Teksti on kirjoitettu Nurmossa 21.12.1955.

Artikkeli kertoo Ähtärin Reserviupseerikerhon historiasta
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2