Selaa aineistoja (yhteensä 462)

  • Aihe on tarkasti "Ylistaro"

Paavo Ojalan pojan kirjoittama muistokirjoitus, Töysässä syntyneen Ojalan elämänvaiheista, pääpaino lapsuusvuosissa.. Paavo Ojala toimi mm. Peräseinäjoen kunnansihteerinä, Teiskon ja Ylistaron kunnanjohtajana. Kuvitus 7 valokuvaa

Artikkelissa kerrotaan Isokyrön ja Ylistaron rajalla olevasta Leväluhdan lähdepaikasta, josta on löytynyt noin 100 ihmisen jäänteet. Tekstissä nimetään Etelä-Pohjalaisten naisten äitilinjaisia haploryhmiä ja esitellään nurmolaisia naisia, joilla on…

Lakeuden Elämysliikunta ry toteuttaa, suunnittelee ja toimeenpanee elämysliikuntatapahtumia. Toimintaidea on syntynyt monien elämysliikuntahankkeiden kautta. Yhdistyksen toiminta-alueena on Seinäjoen seutu, Nurmo, Ylistaro ja Ilmajoki.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen maallikkosaarnaajan elämästä.

Ylistarolaisen kunnallisen vaikuttajan ja eteläpohjalaisen nuorisoseuraliikkeen johtohahmon elämäntyötä valottava artikkeli.

Ylistaron sotainvalidien 50-vuotisjuhlassa esitetty historiallinen katsaus osaston toiminnasta.

Ylistaron Asevelikuoron matka Amerikkaan Saara Varismäen johdolla

Untamalassa järjestettiin elokuussa -91 suunnistuksen testikilpailu, joka on ollut suurin suunnistustapahtuma Ylistarossa.

YKV:n painijaoston pj:n Erkki Ylisen katsaus Ylistaron painiurheiluun

Arvi Koski o kirjannut jokapäiväiset tapahtumat hyökkäysvaiheen ajalta Särkisyrjässä alkaen 14.7.1941

Ylistarosta ollaan tekemässä maakunnallista hevospitäjää. Suunnitteilla oleva Mäki-Pohdon ravi- ja ratsastuskeskus palvelee sekä ratsastusta ja raviurheilua. Artikkelissa kerrotaan keskuksen suunnittelusta.

Ylistaron Reserviupseerikerhon, Ylistaron kunnan ja seurakunnan järjestämä muistojuhla 19.7.1991

Kirjoituksessa kerrotaan Ylistaron sähkölaitoksen uusista toimitiloista. Artikkelissa kerrotaan myös lyhyesti sähkölaitoksen historiasta ja nykytoiminnasta.

Artikkelissa pohditaan ylistarolaisen Tuomas Laurinpojan (synt. arvion mukaan 1540-luvulla) mahdollista isää ja aikaisempaa sukua.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2