Kaupungin ansiomerkkien jakojuhla 1980

Kuvaus

Kaupungin kunnia- ja ansiomerkkien jakojuhla 14.5.1980. Etualalla istuu juhlayleisöä. Taustalla seisoo kahdessa rivissä pronssisen ansiomerkin 15 vuoden toiminnasta saaneet henkilöt. Alarivissä vasemmalta lukien keittiöapulainen Milja Yli-Kiikka, työmies Sulo Saunamäki, vahtimestari Hilja Luhtala, maanviljelijä Tapani Latomäki, opettaja Irja Laaksonen, agronomi Erkki Kriikku, rehtori Paavo Koivusalo, maanviljelijä Pentti Kivimäki, maanviljelijä Reino Katila, johtaja Yrjö Isohella, maanviljelijä Jaakko Hantula, työmies Jaakko Alasaari, pakettiautonkuljettaja Valde Pohjola, työmies Jaarlo Peltonen ja putkiasentaja Veikko Alanen. Ylärivissä vasemmalta lukien siivooja Rauha Viitaniemi, työmies Eino Salo, sairaanhoitaja Martta Saari, vaihdemiesten esimies Heimo Linna, postivirkamies Esko Lepänhaara, metsänhoitaja Arvo Leppälä, toimittaja Paavo Niemi, työmies Martti Niemi, johtaja Jaakko Mäkelä, rehtori Tuomas Marttila ja lehtori Rauha Maijala. Mustavalkoinen.
Kuvanumero: Kokoelma: Seinäjoen maakuntakokoelma.

Kaupungin ansiomerkkien jakojuhla 1980. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.