Kuvaus

Kehittämishankkeen tarkoitus oli perustella, miksi mediakasvatuksen tulisi sisältyä Kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelman opintoihin. Sen tehtävänä oli osaltaan kehittää Seinäjoen ammattikorkeakoulun Kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelman opintosuunnitelmaa. Hankkeen aihe oli ajankohtainen, koska koulutusohjelman opintosuunnitelmaa uudistettiin tähän aikaan. Kehittämishanke syntyi vuorovaikutuksessa kirjastoalan työelämän kanssa. Sen aihe muotoutui yleisen kirjaston työtehtävissä kohdattujen haasteiden pohjalta.

2007-12-04

Viittaus

Mäkinen-Laitila, Sari. Kirjastoammattilainen mediakasvattajana Ajatuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulun Kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelman opintosuunnitelman kehittämiseen. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 23.4.2024.