Etelä-Pohjanmaan kulttuurisivusto

Kuvaus

Kulttuurisivuston kautta pääsee lukemaan Trissa-lehteä ja saa tietoa Trissa-hankkeesta. Sivuilla on kulttuuritarjotin, jonka avulla löytää eteläpohjalaisten kulttuuritoimijoiden palveluja, mm. ohjelmaa juhliin, esittäjiä, tiloja, kursseja jne. Trissagalleriassa on esillä eteläpohjalaista nykytaidetta ja Trissapuodissa tuodaan eteläpohjalaisten kulttuuriyrittäjien tuotteita esille. Kulttuurikalenterista löytyy tietoa alueen tapahtumista ja Etelä-Pohjanmaan kulttuuriesitettä pääsee lukemaan pdf-tiedostona. Sivuilla esitellään laajasti eteläpohjalaisia kulttuurialoja.

Viittaus

Etelä-Pohjanmaan kulttuurin kehittämiskeskushanke Trissa. Etelä-Pohjanmaan kulttuurisivusto. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 18.4.2024.