Alaviirteen kansakoulun historiikki vv:ta 1906-1980

Kuvaus

Lohtajan Alaviirteen kansakoulun historiikki, jonka on kirjoittanut Tapani Penttilä. Hänen äitinsä Lempi Penttilä toimi opettajana Alaviirteen koululla 45 vuotta. Historiikki on kirjoitettu Alaviirteen uuden koulurakennuksen vihkiäisiin 9.11.1980. Samalla juhlittiin koulun 75-vuotisjuhlia.
Historiikki on julkaistu Lohtajan Joulu -lehdessä, joka on ilmestynyt vuodesta 1968 lähtien Keski-Pohjanmaan musiikkiopiston Lohtajan naisjaoston/naistoimikunnnan k(myöhemmin Lohtajan Musiikkinaiset ry ja Lohtajan Musiikinystävät ry) toimesta. Lehden kaikki numerot ovat luettavissa Lohtajan kunnankirjaston kotiseutukokoelmassa.

1980

Viittaus

Penttilä, Tapani. Alaviirteen kansakoulun historiikki vv:ta 1906-1980. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.