Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 1241)

  • Aihe on tarkasti "yritykset"

Artikkeli kertoo Tankki Oy:n syntyhistorian

Asiasanat: Ähtäri, historia, yritykset

Veneskosken Tehtaat Oy perustettiin 1924 Nurmon Veneskoskelle. Yhtiö harjoitti naula- ja puunjalostusteollisuutta. Kirjoituksessa selitetään tarkoin naulojen valmistusprosessi.

Artikkelissa kerrataan kouralaisen ESLAn eli E.S.Lahtinen Oy:n historiaa. Kirjoittaja on yrityksen perustajan tytär. Mukana valokuvia: Lahtisen pajan väkeä 1960-luvun alussa, todistus pätevyydestä koneenkäyttäjätoimen harjoittamiseen (1918),…

Raffaello's on Suomen ensimmäinen kansainvälinen taidegalleria ja grilliravintola. Se avattiin lokakuussa 1999. Sen omistavat Anne-Mari ja Matti Hällfors.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Ylihärmän kotiseutuyhdistys yhteistyössä Aisaparin kanssa järjesti teemapäivän joka tarjosi osallistujille mahdollisuuden tutustua ylihärmäläisen aatemaailman kulmakiviin. Esiteltiin myös Aisaparin Kylille-hankkeeseen laatiman ja Ylihärmän…

Farmatoosin pyrkii kehittämään tuotteitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Työntekijät ovat sitoutuneita yritykseen ja kaikki ymmärtävät, että raha tulee vain tyytyväisten asiakkaiden kautta.

Ylihärmän Vesiluomalla on pieni mökkikylä pienen lammen rannalla.Mökkejä vuokrataan ja tarjolla on myös monenlaisia aktiviteetteja.

Pellonpajan perustaminen. Yrityksen nimi on muuttunut Pellon Group Oy:ksi ja se on uudistunut ja laajentunut. Yritys aloitti tekemällä sikalakalusteita. Pian tuotanto laajeni automaattisiin lannanpoistolaitteisiin ja täysautomaattisiin sikaloihin.…

Ylihärmän teollisuuden menstystarina

Reikälevy täytti helmikuussa 40 vuotta. 40-vuotisjuhlissa keskuskauppakamarin edustajat luovuttivat, pitkään yritystä palvelleille, työntekijöille ansiomerkit.

Lakeuden Seppä on vuosittain myönnettävä tunnustuspalkinto

Esitellään liikekeskus Härmän Sepän neljän energisen naisyrittäjän tarjontaa ja palveluja

Asiasanat: yritykset, naiset, Ylihärmä

Suupohjan Sanomissa alunperin 4.7.2003 ilmestynyt artikkeli, jossa kerrotaan Satu Niemenmaan perustamasta yrityksestä.

Artikkeli kertoo Isojoen lämpö Oy:n historiasta

Artikkelissa valokuva Aira Järvikankaasta omakotitalonsa työpajassa.

Artikkelissa valokuva: "Auton pudotus oli osa näyttelyn yleisöohjelmaa."

Artikkeli käsittelee Arktos Group Ltd Oy:n pienelementtitehtaan toimintaa Isojoella.

Artikkeli kuvaa Isojoen Sahan historiaa ja sen uuden sahansyöttölinjan rakentamista. Yhteensä 36 rekallista laitteita ja rautaa toimitettiin Kanadasta.

Artikkelissa kerrotaan vuoden 2012 Isojoen yritykseksi valitusta Isojoen Osuuspankistan ja sen historiasta.

Silja Vauhkonen työskenteli valokuvausyrittäjänä 43 vuoden ajan ennen eläköitymistään. Hän on syntynyt Jurvassa, mutta toiminut yrittäjänä ensin Ruovedellä ja sitten Nurmossa.

Artikkeli kertoo Atriasta eli vuoden 1992 nimellä Itikka-Lihapolar Oy:stä. Artikkelissa on kolme kuvaa tuotantolinjalta sekä yksi ulkokuva "lihakylästä".

Artikkelissa kerrotaan Itikan uudesta broilerteurastamosta kantatie 67:n varrella. Mukana ilmakuva rakennuksista sekä sisäkuva broilerlinjalta.

Artikkelissa on myös ulkokuva hotellista sekä valokuva isäntäväestä (Särmöt ja Koveronkosket).

Artikkelissa kaksi valokuvaa maneesin sisä- ja ulkopuolelta hevosineen ja kouluttajineen.

Artikkelissa kerrotaan Nurmon Veneskoskella toimineesta myllystä ja sahalaitoksesta 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alkupuolella. Artikkelissa on neljä valokuvaa Veneskosken tehtaista ja muista rakennuksista.